Pari päivää kului Helsingissä Hammaslääketieteen päivillä. Ohjelma oli MIELENKIINTOISTA (varsinkin illalla) ja paljon tuli nähtyä ja koettua:o) Pitkiä päiviä, kun matkustaminen vie kuitenkin niin suuren osan ajasta. Takaisin tullessa meillä oli Tarjan kanssa oikein hauskat ja fiksut seuralaiset lähes koko junamatkan. Yhteisiä nimittäjiä löytyi vaikka millä mitalla ja hetken jo harkittiin matkan jatkamista aina Ylläkselle asti ;o) Kuitenkin koti vei voiton ja niinpä astuttiin junasta vakain askelin (????) pois Seinäjoella ja meitä oltiin vastassa niinkuin oli sovittu. Nukkumaan pääsin vasta n. 3 aikaan aamuyöstä, mutta hyvin jaksoin nousta taas seitsemältä ylös. Meidän täytyi mennä ystävämme hautajaisiin ja se oli kurjaa. Jotenkin kuitenkin klaarattiin sekin ja nyt saa olla kotosalla aina maanantaihin asti, kunnes taas alkaa uusi työviikko ja uudet kuviot.

Käsityöt on jääneet vähemmälle ja saavat nyt viikonlopun ollakkin. Muutama tehtävä olis taas tehtävänä, mutta taidan aloittaa ne huomisaamuna oikein taas ajatuksen kanssa. Nyt on pää täynnä mitä erilaisempia juttuja joten voipi olla parempi jättää opiskelut vielä tältä illalta.

 

Laitan tähän nyt kuitenkin muutaman jouluaiheisen posliininmaalauksen jotka oon maalannu jo jokunen vuosi sitten.

1066700.jpg

Näistä 2 kappaletta on Nooran maalaamia.

1066706.jpg

1066711.jpg

Mun mielestä aika kivoja kun ne laittaa erivärisiin kynttilöihin.

1066717.jpg

Pöytäkoristeina ihan kivoja.

1066718.jpg

Pian sitä saakin kaivaa kaikki joulujutut esille ja miettiä mitä minnekkin laittaa. Vaikka emme ole kotona joulua vaan Kälviällä Veeran luona. Jotain kuitenkin pitää kotiinkin laittaa.