Viime viikonloppu meni vieraiden kanssa häärätessä. Sattui vain niin kurjasti, että ensimmäisenä yönä meillä ollessaan Jesse alkoi oksentaa ja oli siis oksennustaudissa. Seuraava päivä meni ihan makoiluksi eikä minkäänlainen ruoka mennyt sisään.

Oli tosi harmiillista, koska olimme suunnitelleet niin monen moista askarta noiksi päiviksi. Heidän suunnitelmansa muuttuivat tuon sairastumisen vuoksi täysin. Heidän kun oli tarkoitus jatkaa meiltä päin Kajaaniin Heidin perheen luo, mutta nyt oli järkevintä olla menemättä tartuntoja viemään. Tiistaina he jatkoivat kohti Mikkeliä, josta olivat varanneet hotellin yhdeksi yöksi, kun ajattelivat sen olleen puolimatkassa Kajaanista tultaessa.

No, kuinkas ollakkaan keskiviikkoa vasten yöllä aloin itse oksentaa ja ripuloida oikein olan takaa. Pakko oli olla pois töistä ja vain maata sängyssä minkä vessassa ololta saattoi. Keskiviikko iltapäivällä vielä nousi kuume. Tänään olen vielä poissa työstä, mutta huomenna uskon olevani siinä kunnossa, että pystyn menemään paikalle. Kovasti minua harmittaa poissaolo, koska meillä olisi ollut tänään kehittämisiltapäivä ja olisin mielelläni ollut paikalla.

Oksentaminen on mielestäni ollut aina niitä tauteja joita välttäisin viimeiseen asti. Ehkä se johtuu osaltaan siitä, että tyttöjä odottaessani oksensin ensimmäisellä 6kk ja toisella 9kk, siis synnytyspöydällä viimeisen kerran. Mielestäni olen sitä lajia jo tarpeekseni harrastanut...

Harrastuksista puheenollen, sain jo viime lauantaina tuon Heidin neuleen valmiiksi, mutta en ole ehtinyt kuvaamaan ja laittamaan sitä blogiini. Tässä se nyt tulee.

Lanka oli Novitan Isoveli Color. Neuleessa on huppu ja vetoketju edessä.