Jos ihmettelette mistä moinen hiljaiselo blogissani on johtunut niin syy siihen oli koneen virustarkistus. Näytti siltä, että koneeseeni oli iskenyt virus, mutta onneksi se ei ollut läpäissyt suojausta vaan jäi niinkuin viitä vaille. Muutama haittaohjelma oli kuitenkin löytynyt koneesta ja ne on nyt poistettu ja kone onnellisesti kotona ja vahingoilta säästyttiin.

Juhannus oli ja meni. Meillä se sujui mukavissa merkeissä. Olimme mökillä suurimman osan juhannusta ja sunnuntaina ajelimme taas Kälviälle katsomaan niitä pikkuisia kullannuppuja. Harmillisesti Veeralla oli yskää ja hieman lämpöä niin emme voineet olla ulkona tytön kanssa. Poikavauva oli kasvanut ja olimme tosi ihmetyksissä kun poika jo seurasi katseelle leluja ja siirsi päätään ja silmiään äänen mukana. Nopeaa kehitystä siis tapahtunut. Nimeä siellä kovasti mietittiin ja tuntui siltä, että se on jo keksitty. Ei sitä toki vielä julkaistu. Ristiäiset ovat näillä näkymin heinä-elokuun vaihteessa.

Mökillä meillä oli kaksi tuttava pariskuntaa vierailemassa ja kyllä vaan taas nauru raikas. Toinen pariskunta tuli Ruotsista lomailemaan lakeuksille ja toinen pari on näiltäkulmin ja piipahtelevat meillä useammin. Heidän kanssaan on suunnitteilla pientä reissun poikasta jos vaan aikataulut saadaan sopimaan. Saunottiin, grillattiin, maisteltiin ilolientä ja pelailtiin pelejä. Hauskaa oli ja ilta kului pitkälle yöhön siinä tohinassa. Taas kerran tuli todettua se, että ystävät ovat mahtava asia ihmisen elämässä. Kiitos siis ystäville!!

1671279.jpg

Tienvarresta löytyy näin hienoja kukkia sanko kaupalla kun vaan viitsii kerätä. Tämä on ollut jo useampana vuonna asiaan kuuluva teko juhannuksena mökillä. Nyt kun puhutaan paljon lupiinien kadottamisesta tienvarsilta niin toisaalta se olisi suuri harmi, vaikka ymmärränkin etteivät ne voi liikaa viedä tilaa muilta ns. luonnonvaraisilta kukilta. Kauniita ovat kuitenkin ja meillä tuovat mökille Juhannuksen taikaa....

1671307.jpg

Unkarinsyreeni oli myös juhlakunnossa ja koristi mökin pihaa kauneudellaan ja samalla loi ympärilleen ihanaa tuoksua.

1671292.jpg

Rinne joka on tontin toisessa laidassa tietä vasten on pikkuhiljaa tulemassa parhaimpaan kukinta-aikaan ja on ihan kaunis katsella. Samaiseen rinteeseen sain viimeviikolla hieman täydennystä yhdeltä työkaverilta ja olin oikein iloinen saamastani paketista, jonka hänen miehensä ystävällisesti toi mulle töihin.

.1671300.jpg

Tässä vielä rinteestä kuvaa hieman toisesta paikkaa. Sivussa näkyy pikkuisen Ruotsin vieraittemme asuntoautoa.

Lomaan on vielä lähes kolme viikkoa. Toisaalta mukava vielä hieman odotella, kun on tälläiset sateiset ilmat. Toivotaan silloin hieman kuivempaa kautta, että pääsee tonkimaan noita penkkejä oikein toden teolla.