Joulu on ns. lusittu. Tänään lähti jatkamaan matkaansa viimeinen lapsista kohti Oulua ja sieltä Saksaan.

Mahdotonta hässäkkää se on joka vuosi ja tahti pysyy varmaan iänkaiken samana. Me kyllä jo mietimme Antin kanssa seuraavaa joulua sen verran, että voipi olla todennäköistä, että vietämme sen jossain kylpylässä kahdestaan ja nautitaan siellä vesikossa lillumisesta. No, sinne on vuosi aikaa, joten turha vielä ajatella asiaa sen kummemmin.

Joulu oli kuitenkin vallan ihana. Lapset perheineen olivat kotona ja joulupukkikin ilostutti meitä käynnillään. Lahjoja saatiin yllinkyllin ja lapset vielä enemmän. Hyvin syötiin ja nautittiin yhdessä olosta. Hieman epävarmaa oli viimeiseen asti, että pääsevätkö Veera ja Juuso vanhempineen ollenkaan, kun lapset olivat sairastuneet, mutta onneksi päivän siirtymä mummolaan auttoi asiaa sen verran, että meidän joulu oli pelastettu!

2182399.jpg

Tässä Juuso katselee pukkia hieman arkaillen.

2182405.jpg

Siinä pukki on tyhjännyt ties monennenko pussinsa paketeista.

2182410.jpg

Veeran saama ponikoira, jota tyttö itse kutsuu sammakoksi jostain kumman syystä...Antin äiti oli myös meillä jouluaterialla ja viettämässä joulua muutenkin.

Käsityötäkin oon tehny sen verran, että Noora sai haluamansa lapaset mukaansa. Tällä mallilla oon tehnyt lapasia ennemminkin ja Noora halusi nimenomaan tälläiset.

2182419.jpg

Nyt taidan lähteä suihkuun ja valmistautumaan huomista töihin menoa varten.