Hui kauhistus kuinka pitkä aika siitä on kun oon ehtiny kirjoitella blogiini mitään. En sitä kuitenkaan ole unohtanut. Joulukiireet vaan painaa päälle. Vaikka vähäisiä niiden tulisi olla, kun ajattelee ettemme vietä joulua edes kotona. Mennään Heidin perheen luo Kälviälle. Eli nyt on harvinainen tilanne, kun en ole putsannut joka kaappia ollenkaan. Olen siis viimeinkin ottanut todesta sen mitä olen kuullut jo kauan sitten sanottavan. Eli, jos aiot viettää joulusi kaapissa siivoa ne siinä tapauksessa....

Opiskelukiireetkin on joulunajaksi hiljentyneet, vaikka onhan se yksi tehtävä johon pitäisi lukea ja saada se vielä rutistettua paperillekkin. No kaikki tehtävät ja tentit on tähän asti suoritettu ja läpi saatu, joten ollaan nyt vaan muutama päivä ihan ilman kirjoja...

Veeralle oon tehny Muumi-piparkakkutalon, jonka sitten viedään kun mennään jopuluksi. Löysin muotit kyseiseen Muumitaloon kaupasta joten ensi vuonna on varmaankin tekele hieman paremman näköinen kuin nyt. Kyllä muotit on aina paremmat kuin pelkkä paperinen kaava. Laitan sen kuvan tuohon, mutta kattokaa sitä silmät melkein kiinni ettei kaikki virheet näy.

1143846.jpg

Siinäpä se jököttää. Toivottavasti ensi jouluna teen sitä jo Veeran avustuksella, koska siitäkin tulisi kiva perinne.

Käsitöitä on tullut vain hiljakseen tehtyä, koska illat on olleet sitä muuta askaretta täynnä. Tässä on kuva kaarrokepaidasta joka on menossa joululahjaksi.

1143853.jpg

Värit oli tosi kivasti yhteensopivat. Kuva ei vain oikein tee oikeutta. Eikä nuo värit näy selvästi. Kuvaajan vika ilmiselvästi, joten katse taas kerran peiliin päin ;o)

Sitten on vielä muutama pikku työ. Nuo isommat sukat saa Noora. Kaulahuivin saa Veera, mutta sitten pieni arvausleikki kenelle ovat nuo pienet sukat??? Sitä voitte arvailla ja vaikka kommentoida ;o)

1143849.jpg

Lahjat on oikeastaan kaikki ostettu. Muutama täytyy vielä hakea, mutta siinä on vain hakeminen koska tietää mitä ostaa. Huomenna ajattelimme siivota jo suurimmaksi osaksi tämän meidän huushollin. Lauantaina Noora tulee Oulusta ja olis kiva kun kaikki olis suht kunnossa ja ehtis vaikka istuskelemaan ja oikein kunnolla juttelemaan. Todennäköisesti sitten sunnuntaina suunnataan sinne Kälviälle.

Kaikille haluan toivottaa oikein kaunista (vaikkakin lumetonta) joulua ja rauhaisaa eloa ja oloa. Palataan asiaan joulun jälkeen!!

fetes308.giffetes271.giffetes48.giffetes53.gif