Joskus aikoinani lupasin laittaa mukaan blogiini myöskin ruokajuttuja. Tässä on tulossa pari erilaista annosta ihan tavallisesta kotiruoasta.  Tämän ensimmäisen ruoka-annoksen tein toissa lauantaina. Annos sisältää Lapin puikulaperunaa, jauhelihamureke, jonka sisällä keitettyjä kananmunia. Keitettyjä porkkanoita ja raakasalaatti, jossa salaatinlehtiä, hillosipuleita ja palottua punasipulia. Salaatissa oli myöskin herkkusieniä, tuoretta kurkkua ja vähärasvaista fetajuustoa. Juomana kylmä olut. Hyvältä maistui...

Toinen annos sisältää seuraavanlaisia aineksia: Muutama kiinteä, pieni, keitetty peruna. Naturel kanan rintafilee joka maustettu kanamausteella ja paistettu pannulla.  Kanakastike ja keitettyjä porkkananpaloja. Salaattina jäävuorisalaattia, luumutomaattia, hillosipuleita, punasipulipaloja, tuoretta kurkkua, feta juustoa ja salaattisiemeniä. Juomana vesi. Tämäkin maistui ihan hyvältä ja nälkä lähti, sanoi Antti;)

Pitäisi useammin ottaa noita kuvia ja laittaa ihan ohjeetkin mukaan. Nämä nyt oli sellaisia ruokia, joissa ei ohjeita sen kummemmin tarvitse. Perunat osaa jokainen keittää ja salaatiksi pieniä erilaisia vihanneksia.