Tänään lähden viikoksi kuntoutukseen Kuortaneen Urheiluopistolle.  Viikko ( su - pe ) on varmasti mielenkiintoinen ja toivottavasti selvitään hengissä! Etukäteeen sain ohjelman ja oli se aika liikunnallinen. Täytyy hieman katsella mitä ja millä tahdilla tekee, koska mulla on taustalla noita sydänjuttuja, eli kaikkea ei pysty eikä saakkaan tehdä.

Antti saa nauttia "hiljaisesta" viikosta, kun papupata porisee muualla. Oonpa ollu kaukaa viisas ja järjestäny sille kaikkia pikku askareita, ettei aika käy pitkäksi (heheh).

Kuntoutuksesta tultuani saadaan ruveta odottelemaan lapsia käymään kotona. Noora lähtee sinne Saksaan ja tulee onneksi käymään kotona ennen sitä. Ovat sopineet Heidin kanssa tulevansa molemmat kotiin viikonlopuksi lokakuun alkupäivinä, ennen Nooran lähtöä. Silloin näen taas Veeran ja Juusonkin.

Olen siis tietokoneelta poissa noin viikon verran, ettette ihmettele minne olen kadonnut. Siellä tuskin tietokoneella tulee istuskeltua, vaikka käsityön aijon mukaan ottaa pimenevien iltojen iloksi..

Tässä vielä muistoja kesän kukkaloistosta.

1923213.jpg