Uskomattoman kaunis päivä tänään! Oli oikein sopiva päivä tyhy-päiväksi. Puolilta päivin kokoonnuttiin Jussin jokisaunoille, jossa oli pieni esittely ja sen jälkeen syötiin hyvät lihakeitot ja kiisseli jälkkäriksi. Sitten "seiväsjumpattiin" ja rentouduttiin ja päälle hyvät kahvit ja "mokkooset". Jumppa oli hyvä ja sen pystyi tekemään tälläinen "mummakin" suht hyvin. Jumpan pitäjä osas hommansa hyvin ja antoi hyviä ohjeita venyttelemiseen ym. itsensä kunnossa pitämiseen. Voin suositella molempia yrittäjiä ja heidän palveluitaan.

Illalla sitten tein tuon merkkauksen loppuun. Tein sen siskolleni ns. tilaustyönä ja olin oikein tyytyväinen lopputulokseen. Kyseessä on pyyheliinahyllyn suojaliina. Tämä malli on oikein vanhanaikainen ja langassakin käytin liukuvärjättyä lankaa, jota niissä yleensäkin ennen käytettiin. Nyt pitäis taas aloittaa uutta liinaa jahka saan mietittyä minkä värisiä lankoja käytän.

Tässä on kuvio joka on suojan yläpäässä.

1858096.jpg

Tämä kuva on varsinainen pääkuva ja helmaan ompelin vielä pitsin koristeeksi.

1858097.jpg

Tämä viikko on taas mennyt kuin unen näkö. Heidi oli lasten kanssa lauantaista tiistaihin meillä ja kyllä lapset taas aiheuttivat monta hauskaa hetkeä. Maanantaina mulla oli vapaapäivä ja olin Veeran kanssa uimassa ekakertaa. Tyttö oli yhtä hymyä koko ajan ja vaikeinta oli pois lähtö. Mummankin naama loisti kuin "naantalin aurinko".  Juuso kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja on tosi aurinkoinen lapsi ja kova juttelemaan, varsinkin aamuisin heti herättyään. Nyt täytyy taas tulla toimeen muutama hetki ilman lapsia ja tyytyä enempi käsitöihin.