Jatkampa taas näitä päivityksiä, jotka ovat myöhässä oikein aika lailla. Ensiksi pitää kertoa 30 + 30 v synttäreistä, joita juhlittiin muutama viikko sitten Kajaanin puolessa.

Tässä taas kakuntekijältä taidonnäyte. Kakussa oli Heidin harrastukseen liittyen lentopalloverkko palloineen ja Pertsan peltoauto, jonka jäljet kakulla olivat ihan aidon näköiset. Niin ja tietysti maku, joka oli täydellinen:)

Juuso oli juhlassa oikein hienosti pukeutuneena ja tukka muotitietoisesti geelillä pystyyn nostettu.

Toinen juhlakaluista Leevi sylissään, joka myöskin oli pukeutuneena ison pojan tavoin.

Tässä sitten toinen juhlakaluista ja Veera, joka todennäköisesti saa maistaa maukasta kakkua.

Paikalla oli noin 30 vierasta kaikkineen ja juhlat olivat onnistuneet oikein hyvin. Juhlat olivat klo 20 asti ns. lapsiystävälliset. Sen jälkeen mumman ja paapan piti lähteä lasten kanssa kotiin ja iltapuhteille. Heidi kävi vielä imettämässä Leevin ja sitten jatkoi juhlintaa muiden kanssa. Me laitoimme lapset yöpuulle ja hyvin se sujui. Yökin meni loistavsti. Leevi hihkaisi viiden maissa ekakerran ja paappa taputteli pyllylle niin vielä uni voitti. Veeran kanssa käytiin kerran pissalla yöllä, mutta muuten saimme paapan kanssa levätä rauhassa.

Seuraavana viikonloppuna olimme sitten laittamassa Antin kotiin peltikattoa ulkorakennukseen. Tässä vielä homma alkuvaiheessa.

Siitä se lähtee pelti nousemaan kohti kattoa ja pian on katto hyvällä mallilla. Penni nauttii vapaudestaan ja seuraa silmä kovana.

Eikä aikaakaan, kun katto on valmis ja kiiltelee auringossa niin, että silmiin ottaa. Penni on, voisiko sanoa musta kauttaaltaan. Se oli irrallaan koko päivän, eikä nukkunut silmällistäkään. Illalla kotona sitä odotti pesu niinkuin meitä muitakin. Penni oli kaikkensa antanut ja niinpä se lepäsi 1½ vuorokautta ennenkuin se oli entinen terhakka itsensa ja väsymys oli kaikonnut.

Seuraavana viikonloppuna oli suunta taas kohti Kajaania. Sielläkin laitettiin yksi pelti paikoilleen ja paappa teki autotallissa hommia. Me Heidin ja lasten kanssa vietimme kaupassa shoppailukierrosta. Leevi oli oppinut konttaamaan ja teki voimisteluliikkeitä kuin voimistelijat konsanaan.

Tässä ollaan lähdössä konttauskierrokselle.

Istumaankin tämä hymynaama oppi viikonlopun aikana. Kova on tahti kun ikää on vasta 6 kk. Äitinsä kertoi pari päivää sitten, että nyt ollaan nousemassa seisomaan. Kaipa se jotain merkitsee, että on niitä suunnan näyttäjiä siinä kotona, kun Juuso ja Veera häärivät ympärillä.

Pennillä oli myös mukava viikonloppu. Se näki pitkästä aikaa Sannan joka oli muutaman kerran ennenkin nyppinyt sen paraatikuntoon. Huomio pussi, joka on vieressä ja täynnä jo Pennin karvaa ja homma oli vasta kunnolla aloitettu.

Sieltä se pikku hiljaa alkaa löytyä rodunomaiset piirteet ja olemus.

Penni suhtautuu Sannaan aina luottamuksella. Sanna osaa mielestäni käsitellä mainiosti koiria ja nyppiminen näyttää käyvän oikein näpsäkästi ja varman tuntuisesti. Otteet ovat varmat ja kaikki käy hyvin. Minusta on mukava katsella puuhaa ja tuntuu kivalta, kun Sanna istuu lattialla koira jalkojen välissä ja nyppiminen käy kuin tanssi.

Tulos on tässä ja kaikki sujui taas mallikaasti. Penni on niin suloinen, että sen voisi syödä.

Viikonloppu oli siis kaikilta osin työntäyteinen, mutta oikein mukava sellainen. Penni näyttää taas erittäin ihanalta ja syötävältä. Tänään sillä alkoi elämänsä toiset "naistenvaivat". Muutama viikko kuluu siis housut jalassa ja lenkeillä on oltava varovainen:)