No niin, nyt meille on tullut "vauva"! Eli suomeksi tarkoittaa sitä, että ollaan otettu koiranpentu. Rodultaan se on Valkoinen länsiylämaan terrieri eli Westie. Eilen iltana haettiin Penni Helsingistä ja nyt opetellaan elämään pennun kanssa. Viime yönä nukuin patjalla pennen vieressä, koska pentu itkeskeli ja varmaan ikävöi entiseen kotiin. Päivällä Antti nukkui päikkärit Pennin vieressä ja eiköhän ensi yö mene sitten jo normaalisti, eli ollaan tultu niin tutuiksi, että voidaan nukkumajärjestelyt siirtää vanhaan malliin. Matot on kerätty lattioilta ja johdot siirretty niin ylös kuin mahdollista.

Tässä Penni on  ruokakupilla ja kaikki naput on melkein syöty.

Voiko olla suloosempaa ilmettä?

Lattiatasolla ollaan lähes tulkoon koko ajan;o)

Käsitöitäkin pyrin tekemään aina mahdollisuuksien mukaan. Tässä on kuva neuleesta, jonka lupasin kummitytölle tehdä jo hyvän aikaa sitten. No ny se on tullut valmiiksi ja odottaa noutajaansa. Lankana oli  Novitan Marine, väriltään musta ja sehän on puuvillalanka.

Neuleessa on huppu ja se on reikäneuletta, jonka alla on pidettävä joko toppia tai jotain toista paitaa.

Tätä on varmaan ihan mukava pitää, koska se on pehmoinen ja joustava.

Nyt taidan lähteä pikkulenkille, joka suuntautuu vain takapihalle näin alussa.kunhan saadaan kaikki rokotukset järjestykseen voimme aloittaa oikean lenkkeilyn Pennin kanssa.