Lunta tai oikeammin räntää hipsii hiljaisesti kohti maata. Ulkona ei näy ketään. Juuri tällä hetkellä kukaan ei ole uskaltautunut lenkillekkään... Ja siinä samassa näköpiiriini ilmestyi sateenvarjolla varustettu kävelijä ja nykyaikaiseen tyyliin näpyttelee samalla tekstiviestiä kännykkäänsä... Ajattelen vaan, että onko tuokaan nyt "säällistä" ? Mikä voi olla niin kiireeelinen viestiasia, ettei se voi odottaa muutaman minuutin kun pääsee kotiin ja ulkoilu olisi täysipainoisesti stressivapaana suoritettu... No, eihän asia tietenkään minulle kuulu.

Siitäpä tulikin oiva aasinsilta ihmisiin, joiden "pääasiallinen" työ on seurata mitä toiset tekevät ja tekevätkö ollenkaan mitään. Yleensä nämä suurimpaan ääneen puhelevat ovat juuri niitä joilla on sitä aikaa räknätä toisten asioista. Mietiskelen itsekseni, että nykyään on kaikilla niin paljon tehtävää työtä ettei mielestäni kannattaisi olla kateellinen siitä jos joku voi joskus saada aikaa hetkiseksi hengähtää. Kovasti yritän itse olla ajattelematta sitä pääseekö joku helpommalla kuin minä... On harmillista kuunnella ihmisiä joiden elämä tuntuu olevan ainaista kitinää. Olisipa mukavaa, kun meistä jokainen huomaisi katsoa sinne peiliin ja edes yrittäisi huomata omat puutteellisuutensa. Joskus miettii, että missä on vika, kun kaikista täytyy olla eri mieltä ja kaikissa on jotain vikaa. Jos kotona ei kaikki ole kohdallaan on sitä kuitenkin turha purkaa viattomiin osapuoliin. Tälläisiä asioita keskusteltiin ja pohdiskeltiin yhden ystävän kanssa soitellessamme ja taas kerran terapoimme toisiamme kestämään maailman tuulet ja tyrskyt. Ystävät ovat mahtava asia!!!

Purkautumiskeinohan se on tämä blogin pitokin. Tässä voi laittaa ajatuksiaan kirjoitettuun muotoon ja joskus niitä joku ihan lueskeleekin ja kommentoi, mikä onkin parasta antia.. (vink,vink)..

Taidankin lähteä toisen terapiatyöni, eli käsitöiden pariin. Jonkun verran on vielä jouluksi koukkujen, neulojen ja puikkojen heiluttava.

Kaikille oikein ihanaa lepopäivää ja aloitetaanpa yhdessä työviikko katsomalla sinne peiliin muussakin tarkoituksessa, kuin itseään ihastelemalla ;o)

2105335.jpg

Tässä yksi valokuva parin vuoden takaa Ylläksen maisemista. Aurinko paistoi ja lunta oli tarpeeksi niin hiihtämiseen kuin lasketteluunkin. Kaiken kruunasi tietysti mukava seura! Samalla porukalla taas ensikeväänä lähdetään reissuun ja tällä kertaa Luoston maisemiin. Sitä odotellessa.....