Joulu oli tuli ja meni! Ei saatu lunta ,mutta muuten joulu oli ihana. Saimme katsella Veeran touhuamista ja joulupukin ihmettelyä. Lahjoja tuli niin, että hullulta näytti. No puolustuksena se, että käyttötavaraa enimmäkseen. Ja lelutkin olivat sellaisia joista on hyötyä tulevassa elossa.

Olimme siis Heidin perheen luona Kälviällä. Saman talon toisessa päässä asustavat Pertsan vanhemmat, joten kiinteästi joulua vietettiin kolmen perheen voimalla. Täytyy kyllä sanoa, että en muista niin antoisaa ja mukavaa joulua hetkeen olleen, vaikkaei edellisissäkään mitään vikaa ole ollut. Kuusenkoristelut ja haudoillakäynnit kuuluivat ohjelmaan. Niin ja tietysti se syöminen ja joulupukki.

Illalla pelailtiin sitten sananselityspeliä, joka oli vallan hauskaa puuhaa. Naurua riitti ja kaikilla oli mukavaa.

Vaikka olin välipäivät töissä on tämä joulunaika tullut kaikkineen levoksi. Nyt on vielä muutama päivä aikaa huilia ennenkuin alkaa tosi uurastus. Uudenvuoden aattona mennään 40-v synttäreille. Mitähän niistäkin tulee?? Kyseessä meidän hyvän ystävän synttärit, joten varmasti on taas kerran naurun paikka.

Noora on jo mennyt takaisin Ouluun. Kahden ollaan isännän kans ja kädet kaipaa kutomista. Tietäis vaan mitä kutois. Jouluksi sain kaikki valmiiksi mitä piti. Kummityttö piipahti meillä kylässä ja kinusin siltä luvan kutoa edes sukat, jotka on nyt sitten valmiit ja lisää tikkuamista kaipaisin.....

Laitanpa tuohon alle kuvan Veeralle tekemästäni piposta, joka tuli pukinpussiin valmiiksi ja sitten on nuo kummitytön sukat.

1168694.jpg

1168696.jpg

Siinäpä nuo ovat.

Mitähän sitä lupais uudenvuoden lupauksena? Niin paljon olis luvattavaa ettei tiedä mistä aloittais. Pitää miettiä nyt vielä loppuun asti ja valita sellainen lupaus minkä saattais pystyä pitämäänkin. Se onkin sitten jo toinen juttu.