Syyskuussa ollaan ja kesä on virallisesti ohi! Olihan kyllä ilmojen puolesta sellainen kesä, ettei paremmasta väliä. Mulle jo henkilokohtaisesti lämpöasteita oli liikaa. Lämmin on mukavaa, mutta kohtuus kaikes:) Meikäläisellä kun on tuota sydänvaivaa niin yhtenä yönä puoli kolmen aikaan jouduimme isännän kanssa ajelemaan autolla ilmastointi täysillä, että sai hengen taas kulkemaan.

Mökillä ehdimme olemaan vain pieniä aikoja kerrallaan ja se harmittaa. Niinkuin joka syksy toivon nytkin ,että ensi kesänä aikaa mökillä oloon olisi hieman enemmän. Kasvihuoneessa mulla kasvoi kurkkuja, kesäkurpitsoja, tomaattia ja paprikaa. Suhteellisen hyvin kaikki kasvoivat, mutta kurkku oli kyllä ennätyssatoinen (ja kasvaa vieläkin).

Tässä kuva kurkusta, joka oli ihan ensimmäisiä ja näitä ja suurempiakin on tullut oikein kahmalokaupalla. Ei ole paljon kaupasta tarvinnut kurkkuja ostella:)

Ruohonleikkuu mökillä on ollut huomattavasti helpomaa kuin muina kesinä. Johtuen päältäajettavasta, jonka vuosien harkinnan jälkeen ostimme tänä kesänä.

Penni nauttii aivan suunnattomasti olostaan mökillä. Siellä se saa kirmata vapaana ja kyllä se kirmaakin.  Mökkireissujen jälkeen koira on ihan naatti ja keskittyy lepäilyyn täysillä. Kaikkien kuumimpina päivinä sitä piti oikein hillitä ettei se olisi juossut ihan mahdottomasti sellaisilla helteillä.

Olkoon niin kuuma kuin tahtoo, mutta isännän sylissä on mukava olla ja nauttia olostaan:)

Syksy on siis alkanut ja illat pimenee. Yhtään hiljaisemmaksi ei elo ole muodostunut. Ensi viikonloppuna menemme Helsinkiin synttäreille, seuraavalla viikolla on vuorossa Ylläksen ruskaretki ja sitä seuraavana viikonloppuna olemme haltijoina Kajaanissa. Niinhän  sitten myös alkaa kansalaiopiston kurssit joista pariin olen ilmoittautunut ja itteäni sain pidätellä etten taas innostunut hamstraamaan joka illalle jotain. Minkäs teet kun kaikkea mukavaa harrastuspiiriä on esille laitettu:)

Nyt kuitenkin lähden ulkoilemaan tuon meidän "iltatähden" kanssa ja nautin ihanasta syksyisetä ilmasta.