Hei kaikille!                                                                                                 21.4.07

Jotenkin oloni on pirtsakka ja olen ihan tyytyväinen siihen, että vihdoinkin sain aikaiseksi kokeilla saanko nämä sivut jotenkin toimimaan.  Tosiaankin olen jo pitkään miettinyt tätäkin mahdollisuuta tutustua tietokoneeseen ja sen suomiin mahdollisuuksiin.

Ehkä näin ensimmäisellä kertaa pitäisi vähän kertoa itsestään ja mahdollisesta blogin sisällöstä.  Olen hieman yli viisikymppinen naimisissa oleva ja työssäkäyvä kahden lapsen äiti.  Samalla olen myös melkein 9kk ikäisen Veera-tytön mumma.  Se onkin mielestäni omien lasten syntymän jälkeen kauneinta mitä olen saanut kokea.

Omat lapsemme ovat jo poissa kotoa. Vanhin tyttäristämme on siis naimisissa ja jo myöskin äiti. Nuorimmainen opiskelee ensimmäistä vuottaan Oulussa ja niinpä me mieheni kanssa olemme kahdestaan. Opettelemme elämään ns. uutta nuoruutta, kun ei ollut lapsia huollettavana. Paitsi, että samalla lailla he ovat kuvioissa mukana, vaikka ovatkin poissa kotoa. Huolenaiheet heidän kohdallaan ovat vain muuttuneet.

Olen kova tekemään kaikenlaisia käsitöitä ja niitä aionkin laittaa esille kunhan ehdin kuvata niitä tätä sivustoa varten.

Pyydän anteeksi jo etukäteen sitä etten osaa kaikkia hienouksia käyttää ja niinpä tulos voi olla joskus vähän onnahteleva, mutta yritetään elää sen kanssa, niinkuin sanonta kuuluu.

Olemme mieheni kanssa myös innokkaita mökkeilijöitä. Meillä on mökki n. 40 km päässä vakituisesta asunnostamme, joten siellä käyminen on hyvin helppoa. Joskin viime aikoina tahti on ollut harvanlaista, johtuen kaikenlaisista tapahtumista ja sattumuksista. Kesän myötä tahti taas kiihtyy ja mökillä viettämämme aika lisääntyy huomattavasti.

Tässä meidän saunamökki saa uuden värin.

Kuva viime kesältä.532490.jpg

532506.jpgSamasta paikasta hieman talvisempi  maisema.